Literatura

po chwały granice (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

"każdy piątek jest wielki jeśli sobota wolna od krzyża"

 

wy czujecie bez miar

nad przestrzenią słów

na początku za kłamanych

umierać nie warto

 

był chaos

było żebro

i co z tego mam

 

wieczór wasz mości

sny o potędze


dobry+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
..
.. 18 kwietnia 2008, 22:43
hihi babole miar nie potrzebują
fajne te gry słowem psię Grzegorzu :-)
szklanka
szklanka 18 kwietnia 2008, 22:54
tak.mnie też się podoba to operowanie słowem.wieloznaczność,treść i konstrukcja.bardzo dobrze:)
Zły Miś
Zły Miś 19 kwietnia 2008, 01:00
nie ma jak testosteron:)
Grzesiek, wracasz do łask. I git! Pozdrawiam
Marek Dunat
Marek Dunat 19 kwietnia 2008, 09:01
:) Waszmość się postarałeś.
whiteshrew
whiteshrew 19 kwietnia 2008, 09:29
Pozwolę się zgodzić z innymi i z wierszem także :>
...
... 19 kwietnia 2008, 18:19
jak wyżej :)
przysłano: 18 kwietnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca