echo po nim

Grzesiek z nick-ąd

w studni starszej od węgla

pustej od śmieci i wody

mieszka moja włóczęga

przez słońce i niepogody

 

obrosła w trawy wysokie

mchy otuliły zieleniem

zalana myśli potokiem

zachowa innym milczenie

 

o łaskach co spadły jak manna

o cudach co gdzieś uleciały

w niebieskookich hosannach

o chłopcu wiecznie nieśmiałym

 

o jego ostatnim kochaniu

historii miłości niebyłej

odpowie na poczekaniu

przeżyłeś

...żyłeś

...żyłeś

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 19 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    smarek (s od super)
    Grzechu, nie podoba mi się
    ale nie martw się :-) moje też mi się nie podobają :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    " nic to"
    Imć Wołodyjowski*

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    a mógłbym Cię trochę poobrażać?
    też bym chciał czasem...

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    jeśli musisz...
    jeśli chcesz..
    jesli komuś to pomoże- wal smiało:))))

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    :-)
    dupa dupa!!!
    :-) dziękuję :-) jakoś tak lżej mi :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    tyle że dopisz jeśli możesz czyja dupa?
    bo się wkurzyłem na swoją gołodupność w wierszu owym:P

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    nie... Grześ ja chciałem tak po prostu jak kiedyś się na murach pisało.. nie ze czyjaś, czy po coś tylko że dupa :-) hm.. ok zmieniam na ALA MA KOTA tylko nie pytaj która ala :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    jakiego kota?:D:D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    booooszzz.... wariaty :D
    i tylko powiem na wszelki wypadek że ja nie Ala!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    puenta a'la echo.
    Trochę napierdziane i pewnie o to chodziło Smarkowi z tą dupą :D:D
    a nic, bywały lepsze, będę szczery. Pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze