pokoloruj mnie Panie Plastyk
w świątyni ciała przyda się kwiat
ja to tylko trwalszy obrazek
bladych imaginacji pin up
na teraz
na zawsze
na nigdy się mam
pokoloruj mnie Panie Plastyk
w świątyni ciała przyda się kwiat
ja to tylko trwalszy obrazek
bladych imaginacji pin up
na teraz
na zawsze
na nigdy się mam
a co to jest pin up boziu?
na nigdy nie mam czasu...
Witam i pozdrawiam
Reszcie bardzo dziękuję za poświęcenie mi chwilki.