Tatuaż

Pani Ziela

  

pokoloruj mnie Panie Plastyk

w świątyni ciała przyda się kwiat

 

ja to tylko trwalszy obrazek

bladych imaginacji pin up

na teraz

na zawsze

na nigdy się mam

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Pani Ziela
Pani Ziela
Wiersz · 19 kwietnia 2008
anonim
  • Pani Ziela
    Bozia? Jaka bozia? Żadna bozia! Szukaj innego symbolu i to nie znów Bóg wie ;) jak wyszukanego. (tyle informacji dla Smerka)

    Reszcie bardzo dziękuję za poświęcenie mi chwilki.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    Ironią podszyty wiersz, tak subtelną , że ja ją kupuję

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Nieźle. Powiem nawet iż zastanawiający wiersz : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Zły Miś
    debiut ciekawy. widziałbym tylko ''JA'' zamiast ''ja''.
    Witam i pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    pani ziela rozdaje słowa na zawsze,na teraz...
    na nigdy nie mam czasu...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    smarek (s od super)
    Bozia :-)
    a co to jest pin up boziu?

    · Zgłoś · 16 lat temu