uwierz mi
możemy być wolni
jedynie do granic
swych możliwości
***
Anityam
Wiersz
·
20 kwietnia 2008
słuchaj, tamten był lepszy, powyższe to raczej sekwencja. Pozdrawiam!
ja czekam na nowe. Pozdrawiam autorkę.
moim zdanie słowa coklwiek wyświechtane.
a to polskie myslenie też na temat utworu jest? :/