atlas zawiedzionych

Grzesiek z nick-ąd

no dobrze dobrze
masz mnie dziś gratis
jak w polo markecie
bezgwiazdkowy program tv

promocja obejmuje
nienaganny dowcip
maniery a la punk
i niedojedzoną sól

strumieniami z  beczki
wysłucham requiem
dla zdradzonych uczuć
i kilku kurew
z naszego miasteczka

lecz jeśli piwa zbyt wiele
sól z paluszków zliżesz
dziki seks zapomnij

zbyt często muszę wychodzić
z ciebie
z siebie
do kibla

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 21 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    arkadius_b
    totalne dno, grafo. na szczęście takiego badziewia nikt nie drukuje..

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    ja już to gdzieś widziałem. Z wychodzeniem do kibla podobie się mnie, takie moje trochę :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    nie. Tym razem na pewno nie.Beznadziejne to , ja nawet nie wiem w którym miejscu naprawiać, bo całość kuleje

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    pomysł z promocją i gratisem, Grześ .. to naprawdę wykorzystano już miliony razy.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    szkoda że go nie próbowałaś zrozumieć
    ale nic to::)
    kibel jest kibel i niekoniecznie trzeba rozumieć po co się do niego chodzi prócz czyszczenia organizmu

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    kibel jest kibel, ale można to zapisać inaczej. I nie mów mi, że nie zrozumiałam

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    a mnie się podoba. przemawia do mnie znaczy. mhm.

    · Zgłoś · 16 lat