ktoś chciał mi pokazać którą drogą mam iść
w jakich butach
mam nieść swój krzyż i o nic nie pytać
nie wołać o pomoc nie chcieć nic
ale to nie ja nie ta strona tęczy
krzyczę gdy mam ochotę
nie boję się zemsty nie boję się śmiać
nie ma dobra nie ma zła jesteśmy tylko
my sami kamienie życia
rzucone za którym pobiegnę i czy
go dogonię
Pozdrawiam!
może teraz lepiej?
strzelajcie.
naprawdę fajne uczucie :)
dziękuję i pozdrawiam
=*