Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Łukasz Radwaniak
Brudny H.
Brudny H.
Łukasz Radwaniak
Lubię swój łupież,
lubię dłonie oślizłe.
Gdybym cię dotknął,
okażesz obrzydzenie?
Lubię oglądać reklamy,
ale nie lubię się myć,
czasem umyję głowę
kostką "białego jelenia".
Pachnij czymkolwiek,
ja nie będę się brzydził,
bo choć święty może jestem,
to lubię zapach mysi.
Lubię
1
Łukasz Radwaniak
Wiersz · 23 kwietnia 2008
Michał Zły Miś
zamysł dobry, jednak fatalnie przelany ''na papier'' i zapisany. Pomyśl nad tym tematem jeszcze raz, bo w takiej formie jest naprawdę kiepściutkie.
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Marcin Sierszyński
"Czy ty wiesz, że mam łupież" - Big Cyc ; D
Wiersz przeciętniak. Prościutko napisany.
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
estel
zupełnie nie tym razem. cel szczytny, ale nie tak podany.
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Wiersz przeciętniak. Prościutko napisany.