2007-10-14
...szeptem słodszym jak miód nakarmisz tylko serce, ciało będzie nadal głodne…
złociste palce rozchylają mglisty tiul
coraz cieplejszym oddechem
osuszają ślady na białych powiekach
pozostałe z upojnych pocałunków nocy
w drgających liściach szepcze pobudzona ekstaza
kusząc aromatem oddania się niepamięci
zniewolone zmysły
drżą chęcią zdarcia delikatności błękitu
pod rozłożystą jabłonią niewinność
zasnęła w ramionach
owoce wspomnień wciąż nie zerwane
to nie wiesz że smoki są bardzo romantyczne?:D