Niektórzy ludzie twierdzą, że życie to bajka. Lecz czy to jest prawdą? Zależy to od tego jak patrzysz na świat. Miłość, rodzina, nowe życie... Czy to jest koszmar??? Zapewne nie! A czy złodzieje, morderstwo, śmierć ukochanej kojarzy Ci się z bajką??? Na pewno nie! Więc jak jest z tym życiem? Jest ono bajką, czy koszmarem? Zastanów się sam. Zależy to od tego jak postrzegasz świat i jak jesteś przez niego postrzegany. To jest właśnie życie.
ogólnie zaczynanie zdanie od ''Czy to jest...'' nie przejdzie, to jedno z tych wyrażeń, które świadczą o naciąganiu.
Generalnie, straszliwie nieporadny tekst, mało rozwinięty. Ale życzę powodzenia, pisz jak najwięcej, myśl, potem staraj się to przelać na papier lub komputer:) póki co, jestem na nie.
zauważ tutaj chęć pomocy, wyciągniętą dłoń.
pozdrawiam
Trzeba się wiele namęczyć i zastanawiać nad każdym słowem, żeby udało się nim ukazać piękno swojej duszy, lub wielość swoich odczuć i głębokość przemyśleń.
Trzymaj się ciepło i sukcesów życzę :)