Mieszkałeś w tej samej klatce, chłopczyku,
któremu na drzwiach napisano: "spieprzaj".
Podjąłeś kobiecą decyzję - wyhodowałeś słonia,
żółtą krechą namalowałeś różę.
- W kieszeni rozpuściła się jajo niespodzianka,
z czarnej dziury wypłynęły plastikowe okręty.
Kłamać wyraźniej
ewabrzozabirk
ewabrzozabirk
Wiersz
·
25 kwietnia 2008
trochę koślawo wyszedł zapis, niemniej coś ze mną się zrobiło po przeczytaniu, jest w tym tekście coś wielkiego.
Dzięki za poczytanie, się zastanawiam...
Sincerely
eva
mieszkałeś w tej samej klatce
chłopczyku któremu na drzwiach
napisano spieprzaj
podjąłeś kobiecą decyzję
wyhodować słonia żółtą krechą
namalowałeś różę
w kieszeni rozpuszczona
czekolada z czarnej dziury wypłynęły
plastikowe okręty
kursywą widzę następujące wyrazy:
spieprzaj
plastikowe okręty
Wtedy mi się spodoba i będzie można skreślić moją kropkę:)
niespodzianka z czarnej dziury
wypłynęły plastikowe okręty
Dzieki wielkie za podpowiedzi, fajnie!
eva