Obojętność

Amiak

  

Patrz szyba tańczy

ulicoświatłem

światłalicem ultrafioletu

patrz szyba tańczy

odblaskiem wrzasku

nie patrzą

poszli

 

Amiak
Amiak
Wiersz · 26 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    Michał Zły Miś
    super! jestem pod wrażeniem! może można by zapisać z myślnikami i po lewej stronie, ale co tam, ważne że mnie zabił ten wiersz. Masz moją gwiazdę, poszukam tylko i Ci wkleję :)
    pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    coś mnie rozbiła zmiana osoby.. patrz -nie patrzą
    ale reszta wow.. hmm a nawet extras

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    mi ta zmiana osób właśnie podoba się bardzo

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    powrót po latach w zwięzłej , dobrej formie. poszli bo się w siebie zapatrzyli.

    · Zgłoś · 16 lat
  • estel
    i ja pod wrażeniem. minimum słów maksimum treści. i piękna zabawa słowem.

    · Zgłoś · 16 lat