* a za oknem motyle

whiteshrew

bojkotuję pad a la sekwoja i

patrzę na autorytety z poza giełdy

 

czarnym koniom zabieram bratki

wargami poruszam więcej niż słowa

 

bez wahania nabieram w żagle

czas który mniej boli

 

według własnego tętna dostrojam świat

tak żeby dojrzeć w słońcu

 

złe dni straszą teraz w innym zakątku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 26 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    Michał Zły Miś
    a'la

    kurcze, nie mam pojęcia co mam myśleć o tym wierszu :D
    pozostawię ocenę innym

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    np. mnie pozostaw.... bo ja w innym zakątku własnie:D:P

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    z poza - spoza
    dostrojam - dostrajam

    "bez wahania nabieram w żagle
    czas który mniej boli

    według własnego tętna dostrojam świat
    tak żeby dojrzeć w słońcu

    złe dni straszą teraz w innym zakątku"

    Te wersy są przepiękne. Dla nich sobie ulubię wiersz :) Pozdrawiam, długo Cię nie widziałam hmm a może przeoczyłam,,, ale dobrze że już widzę Twoje literki.. :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Ale trafiłaś w mój nastrój.....

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    no byczki , byczki .

    · Zgłoś · 16 lat