[zapisana w świadectwie chrztu]

Anonimowy użytkownik

 


zapisana w świadectwie chrztu,

wpisana na listę uczniów,

przypisana do szczotek i pralki,

skreślona

wypisana

 

 

córko matko żono, niedzielna pisarko,

łyżeczko po literze, literko po łyżeczce

 

 

anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 26 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    Michał Zły Miś
    no weź zmień zapis bo szkoda ciekawego wiersza

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    zapis lepszy, ale dalej mi nie pasuje. Po co ostatnia strofa w nawiasie? Mogę pokazać Ci moją propozycję?

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    i "skąd?" też po co?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Dość ciekawy wiersz. Frapujący wręcz : )
    Widzę że już po poprawkach (?), więc podoba mi się w takiej postaci, w jakiej aktualnie jest.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    teraz to już po całkowitych cięciach :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Drugi wers do przewersowania moim zdaniem, tak brzydko wystaje.
    Treść bardzo się podoba, krótko i z podtekstami, i tak ma być.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    nom ewka dobrze prawi:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    A ja bym jeszcze doszlifowała. wers- skreslona, wypisana. dłabym na dwa wersy- czytelniej, mocniej. ale wiersz naprawdę ciekawy

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    jasne, mocy nabierze większej, gdy rozbijesz te czasowniki.

    · Zgłoś · 16 lat
  • yah
Wszystkie komentarze