pył dróg
myśli pijanych proroków
chorymi snami pokrywa
złamane drogowskazy -
obrazki zbyt idealne
obłupiony do kości
próbuję
rozwiać pustkę
chłodu wypowiadanych słów
fotografią dzieciństwa
zaklętą niewinnością
to w noc a
między wschodem a zachodem
spętany
milionem myśli w bezgłos
na nowo
zapominam drogę powrotną
do domu
zaklętą niewinnością" :) kurde no znam to uczucie mocno...
sam wiersz ciekawy :-) Pozdrawiam
:-)
chorymi snami pokrywa złamane
drogowskazy - obrazki zbyt idealne
obłupiony do kości próbuję
rozwiać pustkę chłodu wypowiadanych słów
fotografią dzieciństwa zaklętą niewinnością
to w noc a
między wschodem a zachodem spętany
milionem myśli w bezgłos
na nowo zapominam
drogę powrotną do domu
każdy kiedyś przez tą drogę przechodzi. bardzo dobry wiersz, w zapis zaingerowałam po swojemu, bo mi się oryginalny średnio widział. tylko sugestia, umiejętności przekazania tych emocji gratuluję.
http://images34.fotosik.pl/168/954f02c03...
Pozdrawiam
Tajemna dziękuję i pozdrawiam :)