Myślę wciąż o innych, o sobie rzadko, tak!Lecz myślę też o Tobie...
...i nie ma to znaczenia,Bo miłość ma się nie zmienia...!
Kochają Cię wspomnienia MeUczucia Me wielbią Cię,Ja te piękne słowa Mówię Ci.Kocham Cię Kochanie,i tak niech pozostanie!
Myślę, wciąż o ludziachRzeczach innych, głupich.Lecz myślę też o Tobie.
Wyskrobie z serca łzę,Która będzie kochać Cię...
aMoniaczek
Wiersz
·
27 kwietnia 2008
-
Marek Dunatposłuchaj . z Tobą to trzeba od podstaw. poczytaj na początek Pawlikowską , Leśmiana, Twardowskiego .
-
haydeTakie nieco masło maślane. To jakby wziąć zwierzaka, rozpruć go i patrzeć dokładnie co ma w środku. A przecież lepszy jest żyjący, prawda?
-
ewokropne rymy stosujesz