[przepraszam za tu]

Anonimowy użytkownik


przepraszam za tu mnie jeszcze już nie ma
za wszędzie jestem i zawsze mnie znajdziesz

przepraszam za nigdy cię już nie powtórzę
za w kółko w kółko ciebie powtarzam

za nie wtedy, za nie tak, za nie to
przepraszam

 

anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 28 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    smarek (s od super)
    przepraszam uważam nie znośnie mhm tak
    niee

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    ;-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Globalna sąsiadka z pokręconym językiem ; )

    Po przebrnięciu ( i zrozumieniu na swój sposób) z czystym sumieniem mówię : jest wiersz! Inny, dobry eksperyment.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    nixx
    Wielkie dzięki:-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    przepraszam
    przepraszam
    powtórzę
    powtarzam
    przepraszam

    to mi utkwiło... :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    jako zabawa słowem- natychmiast, jako poezja- po trzykrotnym podejściu do zrozumienia

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    cherri lady
    złodziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    · Zgłoś · 16 lat