myślisz pewnie że jestem przyziemna
ale przecież nie brak mi niczego
mam w szufladzie pudło czekoladek
dla każdego czym innym jest niebo...
niebo
Inka
Inka
Wiersz
·
28 kwietnia 2008
śliczna miniaturka
b) tytuł po kiego grzyba niepojętego dla mnie powtarzany - na minus
c) nie brak mi niczego - a pan jest pasterzem moim, sorry, w to poszło
d) życie jest jak pudełko czekoladek - jedyne sensowne skojarzenie z run forrest run
e) myślisz sobie - wyświechtane
f) takie moje zdanie
g) aaa. ja rozumiem o co chodzi, twierdzę tylko, że po najmniejszej linii oporu, podczas gdy
h) potrafisz lepiej. :)
no i nie krzycz że potrafię lepiej... wiem .. ale wiosna jest Estel kochana, wiosna...
Poza tym zgadzam się z Estel w punkcie c), d) i h).