*** bez tytułu***

Marycha_xD

 

Do nieba bram mnie zaprowadź
Nadzieję tchnij w serce moje
Radość znów w oczach mych zobacz
Pokaż mi szczęścia podwoje.

Ramieniem swym mnie obejmij
Dłonie ucałuj czule
Rozkoszą duszę przepełnij
Samotność niech zniknie w tłumie.

Zostań tu ze mną na zawsze
Czasu wskazówki zatrzymaj
Niech miłość nasza nie zgaśnie
Niech życie wolno przemija...

Marycha_xD
Marycha_xD
Wiersz · 28 kwietnia 2008
anonim