Jedyna bajka dziadka.

headoverfeet

"Młody krawiec

 W dzień deszczowy

 Zaszył niebo

 -szast- prast!"

Tylko...

Dlaczego

Odsunął drabinę?

 

Obudziłam się

W długiej czarnej

Sukni

headoverfeet
headoverfeet
Wiersz · 29 kwietnia 2008
anonim
  • headoverfeet
    wylałam sto łez. bo tak trudno pisać o kimś kto umarł.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    a ja nie wylalam stu łez.
    moim zdaniem bez specjalnej koncepcji ten utwór.
    hmm..bajka o krawcu niteczce czy jakoś tak?
    nieciekawe.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    doceniam Twoje łzy i emocje, jednak to bardziej przypomina bajkę niż smutny i emocjonujący wiersz. Chyba jednak ten ''ktoś kto umarł'' zasługuje na coś lepszego? Pozdrawiam i czekam na konkrety.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Cytat byłoby lepiej ubrać w kursywę, no i koniecznie napisać kto jest jego autorem. Bardzo nie podoba mi się zapis. Raz, że każdy wers zaczyna się od wielkiej litery (tak się już nie pisze, źle się czyta). Dwa, że zapis jest słupkowy (tak się już nie pisze, źle się czyta).

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    nie wyszło. może przez to ,, szast prast ,, ? może przez to pytanie z drabiną ?

    · Zgłoś · 16 lat
  • estel
    tytuł ładny.
    wiersz nieładny. że emocjonalny, to chyba tylko Ty wiesz i tylko tym tłumaczę nieudolność.

    · Zgłoś · 16 lat