co mówiłeś?

hłaskoverrock

Jak się czujesz dzisiaj mój miły?

dzisiaj już nie żyję moja miła.

to wspaniale, cieszę się jesteś w dobrym zdrowiu.

jak ci minął dzień kochany?

rano umarłem kochana

 

cudownie słyszeć że tak ci dobrze idzie

a jak było w pracy?

odszedłem na zawsze najdroższa

ooo... to chwilowe, zawsze w ciebie wierzyłam

pójdziemy wieczorem do kina?

nie żyłem nigdy właściwie

a potem na kolację

umarły byłem od dawna

 

co mówiłeś kochanie?

hłaskoverrock
hłaskoverrock
Wiersz · 4 maja 2008
anonim
  • anonim
    smarek (s od super)
    echo odczuć każdego sfrustrowanego - pomysł nie zaskakuje, forma również nie zachwyca.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    hayde
    Mi się wydaje, że coś takiego już czytałam, więc rzeczywiście - tak jak Smarek mówi - pomysł nie zaskakuje. Ponadto przy 3 wersie mam już pewność o co chodzi. Taki płaski ten wiersz, nawet nie ma w czym popływać.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    no rewelacja to nie jest, ale momentami mi się podoba. jednak nie wiem czy chciałbym zobaczyć to na 1 stronie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    nie. nie na pierwszej .

    · Zgłoś · 16 lat