patrz prosto
miga czerwony punkt
teraz możesz mówić
wszyscy słyszą
więcej emocji
przecież tak dobrze
potrafisz okazać prawdziwe
współczucie... świetnie!
wyciśnij łzy
więcej łez! niech płyną
aura ci sprzyja skarbie
jesteś świetna!
znasz się na
robocie jak nikt inny
tak... teraz damy zbliżenie
więcej dymu!
dolejemy oliwy
niech opinia zapłonie
żywym ogniem gniewu...
ma ktoś nowe fakty?
nie sprawdzone?
to nic da sie później
sprostowanie drobnym drukiem
na dole ekranu
najważniejsze
że wzrośnie oglądalność
będziemy na pierwszym miejscu
w każdym przedziale wiekowym
+ + +
powiedziałem żywym?
24.01.2008
Przesłanie tego tekstu jest bardzo jasne, w zasadzie mało pozostało miejsc niedookreślonych. Czasami może to być minus, a czasami nie.
Pozdrawiam