Józef P. jest metafizykiem

rahn

Pociag relacji Kraków Berlin
odjezdza z peronu czwartego
Jesli relacja jest bytem zaleznym
i
Jesli pociag jako byt zalezy
od dwóch bytów w postaci
Krakowa i Berlina
to czy pociag jest relacja?
Na te i inne pytania Józef P. odpowiada
we wtorki w godzinach przedpoludniowych
rahn
rahn
Wiersz · 26 października 2000
anonim