Józef P. zapisuje się w histori ściany celi więziennej numer pię

rahn

Akt 1
Józef S. wydrapuje
na scianie celi numer piec
swoje imie
Józef S. nie wie.

Akt 2
Wiele lat pózniej
Józef R. wydrapuje
na scianie celi numer piec
swoje imie
Józef R nie wie.

Akt 3
Wiele lat pózniej
Józef P. wydrapuje
na scianie celi numer piec
swoje imie
Józef P. nie wie

Epilog
Mimo, iz nikt nie wie
Józef P. mial najmniej pracy.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 8 głosów
rahn
rahn
Wiersz · 26 października 2000
anonim