Akt 1
Józef S. wydrapuje
na scianie celi numer piec
swoje imie
Józef S. nie wie.
Akt 2
Wiele lat pózniej
Józef R. wydrapuje
na scianie celi numer piec
swoje imie
Józef R nie wie.
Akt 3
Wiele lat pózniej
Józef P. wydrapuje
na scianie celi numer piec
swoje imie
Józef P. nie wie
Epilog
Mimo, iz nikt nie wie
Józef P. mial najmniej pracy.
rahn
Wiersz
·
26 października 2000