macki

Anna Nawrocka

 

 

  

natrętnie zapuszczone macki oczu

pod koronkowe ronda kapeluszy

pustka ukołysana  w podbrzuszach

z ograniczonym terminem przydatności

wybrakowany podgatunek kobiety

balet  suchych powiek z przejrzałymi piersiami

monotonnie czerwone punkty wirujące obrotowo

znudzone oczekiwaniem zawisają wczepione

w kratownicę kiosku ruchu zazdrośnie w szybie

śledząc nadaktywność placu zabaw

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Anna Nawrocka
Anna Nawrocka
Wiersz · 6 maja 2008
anonim
  • Anna Nawrocka
    i mamy typowy przykład nadinterpretacji....

    koronkowym kapeluszem kłaniam się nisko z głowy zdzierając (zamaszyście)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    smarek (s od super)
    niemiło się czytało - bo niemiły miał być chyba? :-)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    Dla mnie niesamowity klimat, znudzenie i wścibstwo, taką trochę Panią Dulską zobaczyłam. Świetnie.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Anna Nawrocka
    pożyjemy, zobaczymy ;)


    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    przestałas się staczać . dobry znak . teraz powinno być juz lepiej - prawda?

    · Zgłoś · 16 lat temu