proszę o dwa złote
albo
kolokwializmem rzucę
prosto w pani twarz
nie dzisiaj ani jutro
włosy stłuszczone i ona
kredki z filtrem i dwa złote
zęby zmielone
poprzez kopalnię wiedzy
wprost z elementarza dla
grzesznych dziewczynek
ala ma kota a kot
ma aids
a serio tak bardziej... sie pan nie domówił..
i sie mi to podoba:)
i Michał racje ma...