Do czego pijesz?

Fansted

Do lustra od dziś
Najlepiej by było
Aby wszystkie moje wiersze
zostały nie dopuszczone
i najlepiej
bym nie wiedział czemu
bo chyba nie dlatego
Do lustra do lustra
od jutra

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 12 głosów
Fansted
Fansted
Wiersz · 27 października 2000
anonim