Literatura

Do czego pijesz? (wiersz)

Fansted

To jest protest przeciw niedopuszczaniu tekstów do czytelni. Żeby jeszcze jakieś wytłumaczenie. A tu nic - na pysk. Ja wstaję a oni kopa w ryj, na pysk. [czekam na kolejne takie texty - przyp.Skc]
Do lustra od dziś
Najlepiej by było
Aby wszystkie moje wiersze
zostały nie dopuszczone
i najlepiej
bym nie wiedział czemu
bo chyba nie dlatego
Do lustra do lustra
od jutra


słaby 12 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

Jak Anioł
Fansted
Z głową na karabinie
K.K. Baczyński
Ogród
Stanisław Grochowiak
W pejzażu
Józef Czechowicz
Tu też
Fansted
Pan Szatan
Fansted
Z lekkim gazem
Fansted
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca