muszę znów nauczyć się widzieć
inaczej
dotykiem przeobrażać odbicia
ucieleśniać objawienia
stanąć bliżej
(na)macalnie
poczuć tam na negatywie nas
nie całkiem jeszcze zimnych
spłonąć i
zobaczyć topnienie kliszy
muszę znów nauczyć się widzieć
inaczej
dotykiem przeobrażać odbicia
ucieleśniać objawienia
stanąć bliżej
(na)macalnie
poczuć tam na negatywie nas
nie całkiem jeszcze zimnych
spłonąć i
zobaczyć topnienie kliszy
widzisz? jak chcesz to potrafisz.
wyrzuciłabym w drugim wersie "tak", w siódmym przestawiłabym na "poczuć nas na negatywie"...
poza tym... cieszę się że napisałaś.
powstawiałam kursywę...
tajemna.. chodziło mi o pisanie caffeine, z tym trendy, byłam pewna że inna wersyfikacja była