(s)twierdzenie

Grzesiek z nick-ąd

załóżmy

 

ty jeszcze z wielkich Y-greków

a ja już z archiwum X

mieliśmy wspólny wzór na życie

tak prosty jak tylko kamienie potrafią

trwać

 

dowód niekonieczny

 

zostałem elementem

jednym ze zbioru spadów

poprzedniej jesieni

za mało słońca

wino kwaśniejsze

 

dowód ostateczny

 

nie przedłużać prostych

rozwiązań nie mają

wspólnego punktu

nawet między ugiętymi

kolanami

 

stosunek Y do X nazywamy dzieleniem

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 7 maja 2008
anonim
  • Latte
    Zastanawiam się czy "kwaśnym winem" nie ocierasz się o banał....:), ale to nie ja jestem Pani walcząca z banałem;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    lepiej;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    :) dzięki stróżu niebanalności mej:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    znienocka
    czyżby między ugiętymi kolanami a kwaśnym winem był korek z cofeiny?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    korka nie ma.. wystrzelił..:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    e ja sobie ... czy ja Panią znam? ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    mnie znasz.. i tyż piknie:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    no jeszcze stróżem nie byłam, ale anielenie idzie mi całkiem nieźle:) piknie oj piknie Panie Z;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    znienocka
    znamy się...ale tu jesteśmy nie do poznania...może jakiś trójkącik pomiędzy W a P a Ł?;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    dworują ze mnie?
    a ja tak poważnie o byłych niebyłych:P

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze