***
Zaufanie
Puszyste i miękkie
Wyszło któregoś dnia
Na spacer
I zaginęło
Ktokolwiek wie o miejscu jego pobytu
Proszony jest...
***
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Wiersz
·
8 maja 2008
a pomyślałabyś o tytułach? :D
Pozdrawiam
Andrzej talarek