Redemptoryzmy

Goosfrabba



i w tej dyskusji ręce
przywieram do ust albo stwierdzenie
gorący węgiel na dnie redemptoryzmu
 
wylewnie czoło spocone
odpowiedź omija głębie
 
szyba odbiła szybę
kłamstwo wtedy jeszcze
smacznie spało

 

 

Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz · 8 maja 2008
anonim
  • anonim
    zły miś
    podoba się. chyba Ci ten krótki urlop na dobre zrobił

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    :-) inaczej napisałeś :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    no co to sie z tym człekiem porobiło ? szacun.

    · Zgłoś · 16 lat