Przepraszam

jahoo

Przepraszam, że żyję

Przepraszam, że wyję

Przepraszam, że tyję

I że was mentalnie biję

 

Przepraszam, że truję

Przepraszam, że się snuję

Za to, że wciąż próbuję

I że się mentalnie masturbuję

 

(ale tylko mentalnie)

jahoo
jahoo
Wiersz · 9 maja 2008
anonim