iniekcja

Latte

 

nie obudzę się z odrętwienia

wbijając igłę w palec

nawet nie przyśni mi się światło

zamknięte powieki nie przyniosą

kolorowych bajek

rem trwa zbyt krótko

nie będę pamiętać

 

 

dziś nie jestem szczęśliwa

kiedyś

będę stara

Latte
Latte
Wiersz · 11 maja 2008
anonim
  • anonim
    hayde
    Wcisnęło mnie w podłogę i ze strachem mogę spoglądać na puentę.

    "kolorowych snów i bajek
    rem trwa zbyt krótko" - ja to się tak zastanawiam czy te sny są konieczne, skoro za chwile rem się pojawia.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    No masz racje;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Ta pointa uderzyła niczem głaz wywołujący lawinę. Niestety, lawiny nie ujrzałem, szkoda. Ale i tak jest ładnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    nie obudzę się...?
    to marzenie? skoro sen trwa za krótko?
    hmmm pogubiłem sie .. czy ktos mnie odnajdzie w tym wierszu?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    może on nie jest o Tobie i się tam nie szukaj;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Po zjeździe piszesz lepiej , czy to ma jakiś związek ? Czy zgubiłam obiektywizm?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    wierze, że to pierwsze... ;) mam bynajmniej nadzieję...

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    *przynajmniej.

    Bynajmniej oznacza tyle, co 'wcale' ; )

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    jasne.. wybacz Panie A:) migrena....

    · Zgłoś · 16 lat
  • ...
    kurde brak słów...:) biorę go.

    · Zgłoś · 16 lat