Literatura

słowo (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

psyt panie Andrzeju psyt: nihil novi sub sole*

względem tego co i owszem

każde słowo jest potrzebne

weźmy na ten przykład pogrzeb

i z ust księdza każdy jebnie

 

albo w inny przykład miłość

harce palców między wargi

i pokrętna drżeń zawiłość

miły nie bądź taki hardy

 

bywa że się wiersze łamie

niemarzeniem niedopiciem

kiedy jedno słowo kłamie

fałszem śmierdzi całe życie


dobry 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Zły Miś
Zły Miś 11 maja 2008, 12:48
haha, biorę sobie ostatnią strofę
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 11 maja 2008, 12:53
bieszta co chceta ..
a będzieta mieta że chcieliśta:D
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 maja 2008, 13:00
Grzegorzu, wiem o co chodzi i bardzo mi się podoba taka celna, inteligentna riposta!
tryptyk
tryptyk 11 maja 2008, 13:01
to ja biorę całość!:)
..
.. 11 maja 2008, 13:22
:-) prawda podana poezją :-)
ew
ew 11 maja 2008, 14:44
Prawda podana rymowanką. Prawda mocna , rymy słabiutkie.
ew
ew 11 maja 2008, 14:44
Znowu remis Panie A. :)
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 11 maja 2008, 15:11
no masz rację.. łamie i kłamie miłość i zawiłość..
zawsze tak mam gdy pisze cos bardzo szybko:))
ależ jutro będziesz miała do pojechania:D:D:
napisałem wiersz w dwie minuty i nie zamierzam go zmieniać ojej juz się boję:P
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 maja 2008, 15:16
To ten...? A to będzie ciekawe : )
Marek Dunat
Marek Dunat 11 maja 2008, 15:41
na początku było słowo . cóż - każdy ma prawo do słabszych dni.
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 11 maja 2008, 15:58
e tam słabszych.. e tam:((
to tylko riposta:):P
Marek Dunat
Marek Dunat 11 maja 2008, 16:01
powiesz panie Grześ do czego , bo nie mam sił szukać ?
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 maja 2008, 16:28
literatura.wywrota.pl/18547_smarek_rewolucja_seksu…

Do tego, Anathemo. Komentarz Pana Andrzeja.
Marek Dunat
Marek Dunat 11 maja 2008, 16:30
joł !! :D
...
... 11 maja 2008, 16:46
" kiedy jedno słowo kłamie
fałszem śmierdzi całe życie" ostro i prawdziwie, bez rozmydlania, brawo!!
ew
ew 11 maja 2008, 19:45
przepuścili to ???
w takim razie jutro naprawdę się bój :))
przysłano: 11 maja 2008 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca