słowo

Grzesiek z nick-ąd

względem tego co i owszem

każde słowo jest potrzebne

weźmy na ten przykład pogrzeb

i z ust księdza każdy jebnie

 

albo w inny przykład miłość

harce palców między wargi

i pokrętna drżeń zawiłość

miły nie bądź taki hardy

 

bywa że się wiersze łamie

niemarzeniem niedopiciem

kiedy jedno słowo kłamie

fałszem śmierdzi całe życie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 7 głosów
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 11 maja 2008
anonim
Wszystkie komentarze