Pisałem wiersze
męczyłem się z nimi
a wystarczyło
napić się z lustrem
Nawet sam Liryk
Boże daj mu zdrowie
napisał do mnie
No i ta gwiazda
Pozdrawiam niebo
z którego spadła
lecz w dupę nie włażę
to nie w moim stylu.
W sobotę o 11.11
właśnie o to chodzi fanie steda