Paradox

Fansted

Pisałem wiersze
męczyłem się z nimi
a wystarczyło
napić się z lustrem
Nawet sam Liryk
Boże daj mu zdrowie
napisał do mnie
No i ta gwiazda
Pozdrawiam niebo
z którego spadła
lecz w dupę nie włażę
to nie w moim stylu.

W sobotę o 11.11
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 6 głosów
Fansted
Fansted
Wiersz · 28 października 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    struna
    czasami potrzeba trochę wulgaryzmu, bo po prostu inaczej nie można.
    właśnie o to chodzi fanie steda

    · Zgłoś · 20 lat temu