dwie minuty

Grzesiek z nick-ąd

chcę mieć koszulę jak z westernu
i krzywe nogi jak John Wayne
i między palce zbyt pazerne
wciskać wyciskać twoją krew

strzelać do oczu oka mgnieniem
skakać do gardeł niby lwom
niedoczekaniem niespełnieniem
nie wiedzieć dokąd no i skąd

lassem za rogi byki brać
drani wyróżnić strzałem w serce
czasami szepnąc kurwa mać

już mi się nie chce

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 12 maja 2008
anonim
  • anonim
    smarek (s od super)
    mi urósł od razu :-) wszedł bez gryzienia i smakuje świetnie :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Jaqint
    Ja tego drania wyróżniam też.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    Ostatnią strofą i "odstrzelonym" wersem zawiodłeś..............Serdecznie Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Czemu ostatni wers tak daleko? Nieładnie.
    Ja biorę tylko trzecią strofę. Reszta dla mnie przegadana ; ]

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    bierzta co chceta a będzieta mieta:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    ja biorę :
    1. krzywe nogi
    2.jedno ,, ą,, z 8 wersu
    3. trzecią w całości z wyróżnieniem ,, kurwa mać,, .

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    ale się Ew-ka wścieknie..:P:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    qrcze podpowiem jej żeby nie było..
    niby lwy... są najważniejsze
    sorrrrrrrry poetom sory nawet bardzo

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    To ja stąd
    "strzelać do oczu oka mgnieniem"

    biorę sobie - " lać " - dziękuję :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    obiektywizm został w Szczyrku? Co Wy wyprawiacie z wywrotą?! przecież to badziewie, nie wiersz!

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze