Byłam w niebie
przedwczoraj
pewna
że po prostu zasypiam
mając fałszywe pojęcie
o wszechświecie
Niebo jest granatowe
jak noc
zamknięta w pokoju na pierwszym piętrze
wielkiego miasta
i pełne słonych łez
spływających, by zniknąć
jak spadająca gwiazda
kocham niebo
jego barwę
sól
i muzykę piekielną
Pozdrawiam
AT