lubię czasem trwaniu zmienić smak
niewiele wyrzucić z siebie
zmoknąć pod rynną innego nieba
spojrzeć z drugiej strony na to co mam
przekonać się że
inne usta nie kołyszą światem*
*M. Hillar
lubię czasem trwaniu zmienić smak
niewiele wyrzucić z siebie
zmoknąć pod rynną innego nieba
spojrzeć z drugiej strony na to co mam
przekonać się że
inne usta nie kołyszą światem*
*M. Hillar
kule bele, wiesz co? przestaje cię lubić. doprowadzasz mnie do przecieków.
pozdrawiam :*
nie przestawaj mnie lubić... dobrze
inne usta nie kołyszą światem*- tu bardzo miło