pełna akceptacja

mała

jestem jedną z ofiar
jestem jedną z Was
kocham tak jak Wy
i czuję jak inni
potrafię płakać jeśli chcę
i cieszyć się szczęściem innych
Dlaczego więc mnie nie akceptujecie?
mała
mała
Wiersz · 29 października 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Turkusik
    ladnie... bardzo szczerze i prawdziwie

    · Zgłoś · 17 lat