Przetrwane

Q

 

 

 

 

 

 

tak, jeszcze tylko trochę bo
znowu oni beznamiętne
szelesty i wici
grzesznie łączymy się
w nienawiści

na twoich kolanach układam serwetę

moje ciało jest soczyste może

pobrudzić

niepotrzebnie

 

 

Q
Q
Wiersz · 20 maja 2008
anonim