Z Wojaczkiem

Fansted

Siedzimy z moim nieimiennikiem
naprzeciw siebie
ja palę
on pali, pije
ja piję
Opluwa mnie workiem myśli
Dziękuję mu
Dzięki Rafał

99 XII 21
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Fansted
Fansted
Wiersz · 30 października 2000
anonim