delikatnymi sugestiami szukam
synonimów lepszych form
by ukucnąć nad liściem i stwierdzić
życie jest wydumane
proste są tylko bajki
delikatnymi sugestiami szukam
synonimów lepszych form
by ukucnąć nad liściem i stwierdzić
życie jest wydumane
proste są tylko bajki
a z jakiej ja jestem bajki?
a ty?
a oni?
wszyscy jesteśmy z jakiejś...
a miniaturka ok :)