byłem
jestem i będę
niedokończonym wątkiem
maskotką-misiem
wyrzuconym przez okno
po północy
w płaczu
w pełni
łez
byłem rogatym
naiwnym
burkiem włochatym
przepiłem moc
a kwiaty
zalałem wrzątkiem
cóż
chyba zawsze byłem
jestem i będę
niedokończonym wątkiem
Niedokończony wątek
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
24 maja 2008
Lecimy z tym na pierwszą. Mi też osobiście się nie spodobało.