zmienię nasz świat.

fruźka

znowu wyrzucę łańcuchy

nawet moje glany -założę

starszej siostry wiatrówki

powtykajmy kwiaty we
włosy i zatańczmy do
muzyki granej przez wiatr
jak kiedyś

zmienię dla nas świat byśmy
mogli w tęczowych kaloszach
bez wstydu skakać w kałuże

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
fruźka
fruźka
Wiersz · 25 maja 2008
anonim
  • Andrzej Talarek

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • fruźka

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Andrzej Talarek
    Zatańczmy. Miło, pogodnie dziewczęco. Super.
    Pozdrawiam
    Andrzej Talarek

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Panienka z okienka
    ja wiem, czy denne, proste po prostu;)
    pozdrawiam kolejną młodziutką;)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • fruźka
    trzeba zasłużyć :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Damian Stary Singer
    ja chce tęczowe kaloszki!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    oola
    hayde- to tylko taka moja schiza ; ) jedna z wielu xP

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    qrcze... urzekły mnie tęczowe kalosze..
    qrcze no niech no on sie nie zgodzi!
    dam mu chyba w ryj:P:D

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Q
    A mi się marzą kalosze i kwiaty we włosach.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    hayde
    jak dla mnie ok :) nie czytałam przed przeróbkami, ale nic nie szkodzi, może to nawet lepiej.


    jak można bać się kursywy? oO

    · Zgłoś · 16 lat temu
Wszystkie komentarze