lustra mówią
nie krzyczą
jutro mnie nie ma
jutro szare ulice
podbite oczy
nie zasnę bez światła
noc też chce
mnie zabić
lustra szeptem
nie wrzaskiem
spuchnięty wzrok
wyjaśnia wszystko
Bezsenność
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
25 maja 2008
noc też chce
mnie zabić
- to najlepsze. Reszta ok : )
Pozdrawiam