pięknie mi w bieli tak szeptali
i kwiaty przynieśli jak miło
zakręciło się w głowie lilie
pachną tak mocno czujesz?
kochany, proszę nie wbijaj tak mocno
paznokci zostawiasz sine ślady
popatrz
zupełnie jak moje usta fioletowe
śpiewali tak pięknie, że nawet teraz
piętro niżej nucę cicho tamtą melodię
słyszysz?
...kochany...dla Ciebie
Zbyt kobiecy jak na moją mało pojętną główkę ; )
słodki? gdzie? jak? kiedy?